Organisatieverbetering met Impact. Excelleren als organisatie, als team en als individu!

Wij helpen organisaties bij het realiseren van hun ambitie om excellent te worden. Samen met de klanten, de medewerkers en het leiderschap van de organisatie ontdekken we waar de verbetermogelijkheden liggen en definiëren we de verbeterprojecten. Samen  brengen wij deze van papier naar de praktijk en gaan we op basis van daadwerkelijke prestatie voortdurend verbeteren.

Wij kijken daarbij naar de harde en zachte kant van organisaties, de boven en onderstroom, de plannen en het daadwerkelijke resultaat, de persoonlijke en professionele ontwikkeling van mensen. Kortom gaan aan de slag met de ambities van mensen om waarde te creëren en het vermogen om dit ook daadwerkelijk voor elkaar te krijgen. ​

We gebruiken daarbij een integrale aanpak. Met impact​. Ondersteund door een Navigator. We bekijken zo elk vraagstuk vanuit de verschillende perspectieven van de stakeholders van de organisatie, te weten de klanten, de businesspartners, de medewerkers en de aandeelhouders. Een organisatie heeft impact op de waarde voor alle stakeholders én alle stakeholders hebben impact op de waarde van de organisatie.

Impact klanten

Impact team

LUC SCHRIJNEMAKERS

PARTNER

ERIC SCHLOSSER

PARTNER

MARCEL TER LINGEN

PARTNER

JACCO WILLEMSE

PARTNER

GER BLOM

ASSOCIATE PARTNER

EVELIENE OLSTHOORN

ASSOCIATE PARTNER

LUC HENSTRA

CONSULTANT

CASPAR ZAMBON

CONSULTANT

DENISE VOS

CONSULTANT

JEROEN HUIJSKENS

CONSULTANT

SJORS VAN VELZEN

CONSULTANT

BRAM WALTMANS

CONSULTANT

BOB SEVERIJNS

CONSULTANT
Wil jij ibc’er worden?