De inzet van interim managers. Waar ervaring en expertise telt!

Wendbaarheid, snelheid en veranderkracht van organisaties is een bepalende factor voor succes. De flexibiliteit om gericht tijdelijke capaciteit in te kunnen zetten is daarbij een belangrijk ingrediënt. Al sinds 1998 helpen wij organisaties hierbij. Of het nu gaat om ervaren managers of gerichte expertise.

IBC interim-managers kenmerken zich door hun ondernemerschap, hun veranderkundige inzicht en hun passie waardoor zij direct impact maken binnen een organisatie. Hun kennis en kunde zorgt ervoor dat zij moeiteloos kunnen meewerken op het niveau dat u gewend bent. Zij kunnen ingezet worden ter tijdelijke vervanging van medewerkers (bij ziekte of verlof), maar ook in geval van een tijdelijke behoefte aan extra kennis of capaciteit zoals tijdens een project of een piekmoment.

De werkwijze is eenvoudig; u vertelt ons wat voor expertise u zoekt en wij stellen u vrijblijvend voor aan één of meerdere toppers. Bij een goede match kunt u de interim-manager inzetten voor de door u gewenste periode.

Enkele van onze Experient klanten

Implementatie CDD Standaard

GITTE VAN HAREN-ISBOUTS - COO OBVION

“De projectleider van ibc heeft ons op een resultaatgerichte en daadkrachtige wijze geholpen bij de implementatie van het hernieuwde Customer Due Diligence beleid”

Arjan Kerkhoff - Head of Commercial Excellence

“For the last two years we had a great collaboration with ibc, each time matching the right candidates to our business needs to get the job done.”

Angelique Baguette - Manager Marketing

“IBC is voor mij een betrouwbare partner voor tijdelijke ondersteuning.  Deskundige medewerkers én fijn om mee samen te werken.”

Experient team

TINEKE EIKELENBOOM

PARTNER

Ben je op zoek naar tijdelijke invulling voor een functie of project?
Of ben je op zoek naar een tijdelijk project?
Neem dan contact met mij op!

BEN JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

 VACATURE RECRUITER/MATCHING OFFICER (16 - 24 UUR)

Bij ons detacheringsbedrijf voor young professionals of ervaren interimmanagers is er ruimte voor uitbreiding in ons team en daarom zijn we op zoek naar jou (m/v) om ons team te komen versterken als Recruiter/Matching Officer. Geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande link voor meer informatie.

http://ibc.nl/vacatures/