De inzet van young professionals op uitdagende projecten!

IBC Ambition is sterk op gebied van detacheren, werven en ontwikkelen van jonge professionals in uw organisatie. De kernactiviteit is het detacheren van IBC young professionals in projecten/functies op het gebied van project-, proces en datamanagement. Aanpalend het aanbieden en uitvoeren van trainingsprogramma gericht op professionele ontwikkeling voor jonge medewerkers samen met en bij opdrachtgevers. De skills van de future!

Ambition klanten

Senior IT Lead - Retail Payment Solutions and B2B Services

“Werken met jonge ambitieuze trainees zorgt voor vernieuwende blikken en frisse energie in organisaties. De talentvolle trainees kunnen zich daarnaast in korte tijd ontwikkelen als zelfbewuste manager of specialist. Een echte win-win.”

Gitte Van Haren-Isbouts

“De projectleider van IBC heeft ons op een resultaatgerichte en daadkrachtige wijze geholpen bij de implementatie van het hernieuwde Customer Due Diligence beleid”

Arjan Kerkoff - Head of Commercial Excellence

“For the last two years we had a great collaboration with ibc, each time matching the right candidates to our business needs to get the job done.”

Project Management

“IBC heeft voor ons jong talent geleverd dat ons op daadkrachtige wijze heeft geholpen met Project Management Ondersteuning”

MARTIJN LINTJENS - MANAGER PROJECT MANAGEMENT IT B2B

“De doortastendheid en pragmatische aanpak heeft de organisatie geholpen om stapsgewijs zaken te verbeteren en uiteindelijk de voorspelbaarheid te verhogen van de IT B2B leverstraat”

Herstructurering Customer Service Afdeling

“Samen met ibc zijn wij erin geslaagd om onze customer service afdeling te herstructureren en de tijd voor het afhandelen van storingen drastisch te verminderen”

Organizing Excellence

ANGELIQUE BAGUETTE - MANAGER MARKETING AON

“IBC is voor mij een betrouwbare partner voor tijdelijke ondersteuning.  Deskundige medewerkers én fijn om mee samen te werken.”

Ambition team

ROB VERMEULEN

PARTNER

MAUD MERKS

MANAGER/COACH

KIRSTEN HOUBEN

CONSULTANT

IRIS JEURISSEN

YOUNG PROFESSIONAL

WOUTER SCHOEMAKER

YOUNG PROFESSIONAL

KAREN SEIJDEL

YOUNG PROFESSIONAL

LAURENS JONGEN

YOUNG PROFESSIONAL

LYNN VAN BERKEL

YOUNG PROFESSIONAL

FENNA DEKKERS

YOUNG PROFESSIONAL

NIEK VAN HAGEN

YOUNG PROFESSIONAL

DELIA MOLDERINGS

YOUNG PROFESSIONAL

DAAN OOSTDAM

YOUNG PROFESSIONAL

LISA VAN DER MAREL

YOUNG PROFESSIONAL

RICK TAKS

YOUNG PROFESSIONAL

MARIJN FEIJEN

YOUNG PROFESSIONAL

JOYCE HILDERS

YOUNG PROFESSIONAL
Wil jij ibc’er worden?