Werken bij IBC Ambition

 

IBC Ambition – voor Young Professionals

Ben je afgestudeerd van het HBO of WO en heb je je eerste of tweede werkervaring al opgedaan? En ben je op zoek naar een ambitieuze uitdaging? Dan is IBC Ambition de werkgever voor jou!

IBC Ambition is de specialist in ontwikkelen en detacheren van ambitieuze Young Professionals voor proces- en projectmanagement opdrachten. Met onze Young Professionals vormen wij de flexibele schil van organisaties, ondersteunen we projecten en ontwikkelen we ambitieuze starters tot ervaren projectmedewerkers.

Als Young Professional wil je graag snel aan de slag bij een werkgever die jou begrijpt. Dat kun je doen via een baan in vaste loondienst, via een projectcontract of als ondernemende zzp’er!

Speciaal voor Young Professionals zoals jij hebben wij ons Taking You Forward programma ontwikkeld:

Verder hebben we natuurlijk nog:
  • Een salaris tussen 3000 – 4000 afhankelijk van je ervaring.

  • Wij regelen jouw vervoer naar je opdracht.

  • En bovenal: een gezellige werkplek met een jaarlijks weekendjes weg, een ski-reis en genoeg borrels.

Wat breng jij mee?

  • Je bent jong & ambitieus

  • Je hebt 2-5 jaar werkervaring

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO- opleiding

  • Je bent leergierig, enthousiast en wil vooral je handen uit je mouwen steken om je eigen persoonlijke ontwikkeling waar te maken.

Interesse?

Wil je direct solliciteren? Of ben je benieuwd naar wat voor opdrachten wij jou kunnen bieden voor jouw expertisegebied? Neem contact op met Arjen!

Medewerkers vertellen

Wij kunnen uiteraard vertellen wat onze Young Professionals allemaal doen, maar dat laten we liever gewoon aan hen over.

Lees hier wat onze Ambitioners vertellen over IBC:

“Werken bij IBC Ambition voelt voor mij als een soort Traineeship om je professionele carrière een mooie kickstart te geven. Een combinatie van tijdelijke opdrachten én het interne Taking You Forward Programma bieden mij de benodigde handvaten om vorm te geven aan mijn persoonlijke carrière. Zowel op het gebied van hard- en soft skills komt je hier niets tekort. Na slechts een bescheiden periode in dienst te zijn bij IBC Ambition, ben ik dan ook enorm benieuwd naar mijn volgende uitdagingen en groeipotentieel binnen deze mooie organisatie.”

Max Kleuters, IBC Ambition

“Bij IBC kan ik mij op zowel persoonlijk als zakelijk vlak ontwikkelen in mijn carrière. Naast dat ik een passie heb voor het organiseren van evenementen in de sportwereld in de weekenden, werk ik bij IBC aan mijn persoonlijke skills en ondervind ik welke organisaties matchen met mijn doelen en ambities.”

Gwen Vrencken, IBC Ambition

“Bij IBC Ambition kan ik mezelf in een hoog tempo ontwikkelen als Young Professional. Daarnaast draag ik bij aan de uitdagingen van mijn opdrachtgever(s) en merk ik dat mijn frisse blik vaak enorm gewaardeerd wordt. Door het werken bij diverse opdrachtgevers en in verschillende functies weet ik steeds beter welke functie en werkomgeving écht bij me past. De bonus van werken bij IBC Ambition is dat je dit doet in een team van Ambitioners die elkaar helpen waar nodig en ook veel plezier met elkaar beleven tijdens opleidingsdagen of teamuitjes!”

Myrthe van der Burgt, IBC Ambition

Vast dienstverband of tijdelijk aan de slag?

 

Vast dienstverband

Via het IBC Taking You Forward programma ontwikkel je je van ambitieuze Young Professional tot consultant. Jij committeert je aan ons ontwikkelprogramma. Wij bieden je ambitieuze opdrachten!

Zo ga je misschien wel aan de slag als projectmanagement ondersteuner, projectleider, procesmanager, implementatiemanager, data- of business analist.

Naast die opdracht volg je trainingen, certificeringen en ontvang je coaching en intervisie.

 

Tijdelijke opdracht

Met je HBO of WO diploma op zak kun je bij IBC Ambition flexibel en snel aan de slag! Wij hebben een scala aan ambitieuze opdrachten voor je klaarstaan binnen diverse branches.

Met een tijdelijk contract kun je voor de duur van jouw opdracht proeven aan het vakgebied. Ervaring opdoen en je cv aanscherpen.

Wij bieden jou tijdelijke opdrachten op het gebied van project- & procesmanagement.

Doorgroeimogelijkheden

Naast je werk bij je opdrachtgever werk je binnen Ambition met je leidinggevende aan jouw persoonlijke carrière plan. Dit kan betekenen dat je toewerkt naar een overstap richting IBC Impact, waar je mee gaat draaien in verandertrajecten. Of juist de overstap wilt maken richting IBC Experient, waar je als interim professional met jouw expertise detacheringsopdrachten zult uitvoeren.

Meer weten?

Wil je meer weten over werken bij IBC Ambition? Lees dan ook eens onderstaande blog met informatie over onze Young Professionals.