TALENT ONTWIKKEL PROGRAMMA
Een traineeship voor jonge academici met ambitie

In het kort

Tijdens het ibc Talent Ontwikkel Programma voeren Talenten gedurende drie jaar 3 tot 5 uitdagende opdrachten uit bij verschillende organisaties en volgen zij een op maat gesneden ontwikkelprogramma.

In dit programma ontwikkelen zij (inter)persoonlijke competenties en leren zij vaardigheden op het gebied van bedrijfs-, proces- en projectmanagement (inclusief certificering, bijv. Lean en Agile). Zo leren zij vanuit hun persoonlijk leiderschap optimaal toegevoegde waarde te leveren in opdrachten, op een eigen en mensgerichte manier die bijdraagt aan de verdere ontwikkeling van jouw organisatie. Om deze ontwikkeling te realiseren staan onder andere action learning, opdrachtbegeleiding, intervisie, coaching en themasessies centraal in het programma.

Om tot goede resultaten voor opdrachtgevers en gerichte ontwikkeling voor het Talent te komen, dragen wij zorg voor een goede match tussen organisatie, opdracht en Talent. De opdrachten die Talenten uitvoeren liggen binnen één van de drie strategische thema’s van ibc (engaging customers, engaging people & organizing excellence). De rol die Talenten binnen deze opdrachten vervullen zijn veelzijdig. Voorbeelden van deze rollen zijn (junior) projectmanager, PMO-er, customer journey expert, Scrum master, consultant in veranderprojecten en HR adviseur.

 

“Bij het Talent Ontwikkel Programma van ibc past maar één quote perfect en dat is vanzelfsprekend “veni, vidi, vici””

– John Daamen, Programmamanager bij Rabobank Nederland

“Voor mij is de inzet van de ibc Talenten een echte win-win situatie“

– Fred van Pouderoijen, Hoofd assortiment Betalen & Sparen Zakelijk bij Rabobank Nederland

Ervaringen van andere organisaties

vgz-logo

Ramon van der Krogt

Directeur klantenservice en klachten management – VGZ

Mijn indruk van de Talenten uit het ibc Talent Ontwikkel Programma is dat het enorm ambitieus, gedreven en hoogopgeleide mensen zijn die in een korte tijd een grote hoeveelheid aan veranderingen aankunnen. Niet alleen zijn ze bereid om te verhuizen voor hun werk en komen ze terecht in een nieuw bedrijf bij een nieuwe werkgever, ook zijn ze nog eens meteen heel transparant over hun persoonlijke leeragenda.

Lees zijn ervaring

qpark-logo

Mark Bokken

Corporate Information Manager Finance & HR – Q-park N.V.

Sinds de start van het programma heeft Q-Park deelgenomen aan het Talent Ontwikkel Programma van ibc. Persoonlijk heb ik sindsdien met meerdere Talenten mogen samenwerken, stuk voor stuk, jonge, ambitieuze mensen die echt de wil en motivatie hadden om een project goed neer te zetten.

Lees zijn ervaring

Zullen we deze digitale kennismaking verlengen met een persoonlijke ontmoeting, een kop koffie en een goed gesprek?

Tineke Eikelenboom

T +31 6 18 60 56 83
E t.eikelenboom@ibc.nl

Rob Vermeulen

T +31 6 27 89 01 64
E r.vermeulen@ibc.nl