Ons verhaal

IBC is in 1998 opgericht door drie ondernemers met ambitie die zich voortdurend aanpassen aan de nieuwe omstandigheden in de markt en daarbij kansen zien en kansen benutten. Nu 25 jaar later zijn wij gegroeid tot een internationaal opererend adviesbureau met 100 professionals.

Hoe het allemaal begon: drie gedreven ondernemers bundelen hun kennis, vaardigheden en ervaringen in Integrated Business Consulting. Een mix van verschillende personen en specifieke deskundigheden leidt tot prachtige oplossingen. Onze aanpak: Integraal. Met impact​. Hiervoor heeft IBC het impact-model ontwikkeld, waarin elk vraagstuk vanuit de verschillende perspectieven van de stakeholders van de organisatie, te weten de klanten, de businesspartners, de medewerkers en de aandeelhouders wordt bekeken.

25 jaar later staan we graag stil bij het succes van IBC. We zijn trots op de resultaten vieren dit graag met iedereen die hier aan heeft bijgedragen.

Dit betekent dat wij alle huidige medewerkers en IBC-alumni uitnodigen voor een jubileum feest waarin we samenkomen om terug te kijken op 25 jaar IBC. We treffen ons op locatie Safaripark Beekse Bergen, hier zijn jullie vanaf 13:00 van harte welkom!

Het programma

13:00-14:00 – Inloop

14:00-15:30 – Spreker / Annekdotes / etc.

15:30 – 17:30 –  Borrel

17:30 – Afsluiting

Ben jij als IBC-alumni ook bij het Jubileumfeest?

Schrijf je dan nu in – 22 september

Heb je een leuke herinnering aan IBC die je wilt delen met ons? Upload dit direct!
Ben jij 22 september erbij op het jubileum feest van IBC? *